Project: Kloosterpad-West

Op de huidige locatie van de Blokhut aan de Spoorlaan hebben wij, in samenspraak met de gemeente, de afgelopen periode een plan ontwikkeld voor de bouw van 23 appartementen (zie visualisaties).

Wij zijn er trots op dat we op deze prachtige locatie een kwalitatief hoogwaardig plan kunnen ontwikkelen wat met name door het park op het binnenterrein en het vele groen mooi aansluit bij de omgeving.

Het plan omvat de bouw van 12 appartementen (in 3 bouwlagen met een kap) aan de zijde van de Spoorlaan en 11 appartementen (in 2 bouwlagen met een kap) op het achtergelegen terrein aan de zijde van het Hollands klooster. De parkeergelegenheid bevindt zich geheel onder de 2 gebouwen en is toegankelijk vanaf de Spoorlaan.

 

Gemeenteraad

Het plan wordt op 14 mei 2020 door de gemeenteraad besproken. Meer informatie over het voorstel aan de gemeenteraad kunt u vinden op de site van de gemeente: https://bergendal.raadsinformatie.nl/.

 

Procedure

Na de behandeling van het project door de gemeenteraad vragen wij de omgevingsvergunning aan. Alle bekendmakingen die te maken hebben met de procedure plaatst de gemeente op de volgende site: www.officielebekendmakingen.nl. U kunt zich ook abonneren op de site. U krijgt dan automatisch bericht als de gemeente een bekendmaking plaatst van een project bij u in de buurt.