Aannemersbedrijf in Nijmegen

Aannemersbedrijf P.Kaal BV heeft door de diversiteit in bouw- en verbouwopdrachten een jarenlange ervaring in een breed scala aan bouwactiviteiten opgebouwd, met name in de regio Nijmegen. Onze flexibele werkwijze stelt ons in de gelegenheid om in te spelen op de aanwezige eisen en wensen van opdrachtgevers en eindgebruikers. Zo worden we in veel gevallen in een vroegtijdig stadium betrokken bij de plannen, maar kunnen we op aanvraag ook in aanbestedingsvorm werken. Zelfs bestaat er de mogelijkheid tot samenwerking en het risicodragend ontwikkelen van een bouwproject.

 

Een aannemersbedrijf in Nijmegen die ontzorgt

Aannemersbedrijf Kaal b.v. in Groesbeek kan tijdens het complete bouwproces voor u de volledige verantwoording en handling uit handen nemen. Daarbij bent u bij ons verzekerd van een constante en hoogwaardige bouwkwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u ten alle tijden op de hoogte blijft van uw project en begeleiden u daarom tijdens het gehele bouwproces.

 

Onze organisatie is zodanig ingericht om aan uw verwachtingen en aan de wensen van eindgebruikers te voldoen. Daartoe hebben wij zorgvuldig enkele betrouwbare gespecialiseerde partners geselecteerd die ons bouwteam waar nodig aanvullen en completeren. U kunt bij aannemersbedrijf Kaal b.v. terecht voor onder meer woningbouw, verbouw en renovatiewerken, utiliteitsbouw, projectmatige bouw.

 

Neem contact op voor een aannemersbedrijf in Nijmegen »

 

Enkele van onze projecten: